2400 Dunaújváros, Magyar út 106/b.     Tel.: +36 (25) 510-470     Fax: +36 (25) 510-471     E-mail: info@innopark.hu    
     A legolcsóbb iroda, műhely és terület bérleti díj az Innoparkban.   
   


Ön a

látogató!HÍRLEVÉLHEZ való feljelentkezéshez kattintson IDE.

Hírlevelek
Műszaki lapok hírlevél 2010/05Katonai biztonság - egészségügyi kockázat?

Kétséges a Tubesre tervezett NATO-radar sorsa, miután a Legfelsőbb Bíróság január 20-iki végzésével felfüggesztette az építési engedély végrehajtását.
A Környezetvédelem legfrissebb számának cikke - már olvasható honlapunkon.
Tovább >>>"Újdonságok az energiahatékony és komfortos épületgépészetben 2010"

A fenti címmel tart szakmai napot februárban, márciusban és áprilisban országszerte a MÉGSZ. A rendezvényen a gázszolgáltató tájékoztatást tart az aktuális műszaki kérdésekről.
Tovább >>>

Támogatás a klímabarát otthonokra

Négyzetméterenként 25 ezer forint támogatás igényelhető a legjobb, A+ energetikai kategóriát elérő új lakásokra. Például a készházak teljesítik ezt az elvárást, így értékesítésüket segítheti a Klímabarát Otthon pályázat.
Tovább >>>Közvilágítás alternatív energiával

Napelemmel és szélenergiával üzemelő közvilágítási lámpát helyeztek üzembe Érd egyik külterületi utcájában. A berendezés jól vizsgázott, ezért még idén több hasonló, energiatakarékos, új lámpát szerelnek fel a város más pontjain is.
Tovább >>>

Biomassza erőmű Gellénházán

Népszavazás döntött arról, hogy biomassza erőmű épülhet a Zala megyei Gellénházán. A korábban készült tervek alapján 20 megawattos, faapríték-tüzelésű erőművet építenek.
Tovább >>>

Már vannak érdeklődők

Négy cég is érdeklődik a Paksi Atomerőmű tervezett bővítése iránt, annak ellenére, hogy az erőmű kapacitásának megduplázására irányuló tendert még nem írták ki.
Tovább >>>A geotermikus energia lehetőségeit vizsgálják

Európai uniós kutatási projekt indul Mórahalmon, amelynek keretében a település és a Szegedi Tudományegyetem közösen vizsgálja meg - többek között - a geotermikus energia hasznosításának gyakorlati lehetőségeit. Az ötéves program százmillió forintba kerül, és ötven százalékos uniós támogatással valósul meg.
Tovább >>>Pályázati felhívás az "Ipari Park" cím elnyerésére

A kis- és középvállalkozások versenyképességének javítása áll a középpontjában a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) "Ipari Park" cím elnyerésére kiírt pályázatának.
Tovább >>>

EuroSkills felhívás 2010

Az EuroSkills 2010 magyarországi válogatóversenyét ács, kőműves, és épületburkoló szakmákban 2010. április 16-17-én rendezik Budapesten, a CONSTRUMA Szakkiállításon.
Tovább >>>

   

   

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Minden jog fenntartva!
Médiaajánlat  -  Impresszum  -  Adatvédelem  -  Oldaltérkép