2400 Dunaújváros, Magyar út 106/b.     Tel.: +36 (25) 510-470     Fax: +36 (25) 510-471     E-mail: info@innopark.hu    
     A legolcsóbb iroda, műhely és terület bérleti díj az Innoparkban.   
   


Ön a

látogató!HÍRLEVÉLHEZ való feljelentkezéshez kattintson IDE.

Hírlevelek
Műszaki lapok hírlevél 2010/14Intelligens Épület Konferencia 2010

Az idén 8. alkalommal kerül megrendezésre az Intelligens Épület Konferencia és Kiállítás. A konferencia idei fókusztémája az "Épülettechnika és Környezettudatosság" lesz.
Idén először a konferencia programja az interneten élőben is követhető lesz.
Sok szeretettel várjuk személyes résztvevőként, vagy ha ideje nem engedi a Budapestre utazást, akkor online folyamatosan követheti és bekapcsolódhat a konferencia programjába.

Részvételi díjak
Személyesen: 18 000 Ft+ÁFA
Online: 12 000 Ft+ÁFA
Tovább >>>

A válság időt ad az innovációnak

A költségcsökkentés érdekében a fotovillamos napenegia-hasznosító rendszerek gyártásában is egyre terjed az automatizálás. Az ágazatban egyenletes magas termékminőséget várnak ettől, a termelékenység-növekedés mellett.
Tovább >>>

"Energiát a jövőnek"

Ezt a nevet választották ahhoz a vertikális projekthez, amelyet a Brnói Vásártársaság az építőipari szakvásárok alkalmával mutat be. Ennek keretében az év számos rendezvényén foglalkoznak olyan kérdésekkel, mint az energia-megtakarítás, az alternatív energiaforrások alkalmazása, az energiaellátás biztonsága, az önellátó energiatermelés vagy az atomenergia.
Tovább >>>Construma 2010

Huszonkilencedik alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Építőipari Szakkiállítást április 14-18. között a Hungexpo Vásárközpontban.
Tovább >>>Újra technológiai pályázatok

Március 29-től lehet beadni támogatási kérelmet a GOP-2010-211/A és a KMOP-2010-1.2.1/A, Mikro- és kisvállalkozások technológiafejlesztése elnevezésű pályázati konstrukcióra.
Tovább >>>Megújult a szövetség honlapja

Megújult, szebb, színesebb és informatívabb lett a HKVSZ honlapja.
Tovább >>>Integrált Térfigyelő Központ és még több térfigyelő kamera felügyeli a közbiztonságot Újbudán

Az országban egyedülálló módon működő Újbuda Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Centrumban Integrált Térfigyelő Központ jött létre, ahol a rendőrök és a közterület-felügyelők már 48 térfigyelő kamerát monitoroznak a nap 24 órájában, hogy bármilyen jogsértő cselekmény észlelése esetén mihamarabb a helyszínre érhessenek.
Tovább >>>

A közszféra it-biztonsága

Az intézmények biztonsági törekvéseit is az eszközszintű védelem jellemzi, de a vállalatokénál nagyobb arányban rendelkeznek vonatkozó szabálygyűjteménnyel és stratégiával.
Tovább >>>Érdemes felkészülni a nagyobb vulkánkitörésekre

Várható, hogy az elkövetkező évtizedekben a mostaninál sokkal nagyobb vulkánok is aktívak lesznek, azért érdemes már most felkészülni arra, hogy a kitörések ne érjék a társadalmakat annyira váratlanul, mint az izlandi - mondta Harangi Szabolcs, az ELTE tanszékvezető professzora.
Tovább >>>

Duna-stratégia

Folytatódik a Duna-stratégia előkészítése Bécsben, mintegy háromszáz politikus, szakember és civil szervezetek képviselőinek részvételével. A harmadik előkészítő konferencián környezetvédelmi, közlekedési és energiaügyi kérdések szerepelnek a napirenden.
Tovább >>>

   

   

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Minden jog fenntartva!
Médiaajánlat  -  Impresszum  -  Adatvédelem  -  Oldaltérkép