2400 Dunaújváros, Magyar út 106/b.     Tel.: +36 (25) 510-470     Fax: +36 (25) 510-471     E-mail: info@innopark.hu    
     A legolcsóbb iroda, műhely és terület bérleti díj az Innoparkban.   
   


Ön a

látogató!HÍRLEVÉLHEZ való feljelentkezéshez kattintson IDE.

Aktuális
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség hírlevele 2009/10. szám

Általános hírek

Új RSS csatornák az NFÜ honlapján
Október 6-tól érhető el az NFÜ honlapjának legújabb szolgáltatása: az RSS gyűjtőcsatornák.
Tovább

Rajzpályázat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség rajzpályázatot hirdet "Te mit építenél, mit változtatnál a
városodban, ha az Európai Unió adna rá pénzt?" címmel.
Tovább

Lezárult az Ügyfél-elégedettségi vizsgálat
Köszönjük, hogy válaszaikkal hozzájárultak a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által végzett. Ügyfél-elégedettségi felméréshez, melynek eredményeit és tapasztalatait felhasználva igyekszünk Ügyfélszolgálatunk munkáját tökéletesíteni, jobbá tenni.
Tovább

Pályázati hírek vállalkozások számára

A kereskedelmi szálláshelyek fejlesztését célzó pályázatokat érintő módosítások
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség értesíti a tisztelt Pályázókat, hogy a mai napon a kereskedelmi szálláshelyek fejlesztését célzó pályázatokban az alábbi, a pályázást megkönnyítő módosítások történtek.
Tovább

Közlemény a TÁMOP 2.3.3A/1 és TÁMOP-2.3.3.A/2 jelű pályázatokhoz
Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy a TÁMOP 2.3.3A/1 és TÁMOP-2.3.3.A/2 jelű, "Munkahelymegőrző támogatás képzéssel kombinálva mikro-, kis- és középvállalkozások részére" című pályázathoz kapcsolódó kitöltőprogram módosításra került, hogy a 250 főnél kevesebb főt foglalkoztató nagyvállalkozás is kiválasztható legyen az adatlapon.
Tovább

Közlemény a TÁMOP 2.3.3.C-09/11 jelű pályázathoz
Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy a TÁMOP 2.3.3.C/11 jelű, "Munkahelymegőrző támogatás képzéssel kombinálva az 5 főnél kisebb mikrovállalkozásoknak a közép- magyarországi régióban" című pályázathoz kapcsolódó kitöltőprogramok elkészültek.
Tovább

Módosul a beadási határidő két TÁMOP pályázatnál
Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy a TÁMOP-2.3.3.B-09/3, illetve a TÁMOP-2.3.3.B- 09/4 jelű, "Nagyvállalkozások OKJ-s és akkreditált képzéseinek támogatása" című pályázatok beadási határidejét 2009. október 31-ig meghosszabbítottuk.
Tovább

Pályázati hírek önkormányzatok és civil szervezetek számára

Újra lehet pályázni a magyar-román fejlesztésekre
A nagy érdeklődéssel fogadott első két pályázati felhívás után ismét pályázni lehet a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program kertében. A határmenti szervezetek több mint 20 millió euró uniós támogatásra pályázhatnak az új pályázati felhívásban.
Tovább

Az EGT & Norvég Finanszírozási Mechanizmus, valamint a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megbízásából a VÁTI Nonprofit Kft. támogatást nyújt a magyar-ukrán határtérség határon átnyúló együttműködéseinek fejlesztésére
A magyar-ukrán határtérség határon átnyúló együttműködéseinek fejlesztése.
Tovább

Magyar-szerb határon átnyúló fejlesztések
Felhívjuk a tisztelt pályázók figyelmét, hogy az NFÜ és a szerb Pénzügyminisztérium pályázatot hirdet a Magyarország-Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében.
Tovább

Közlemény a KEOP-7.6.3.0 és KEOP-6.3.0 konstrukciókat érintő módosításokról
Értesítjük a tisztelt pályázóinkat, hogy a 2009. 03. 09-én meghirdetett KEOP-2009-6.3.0 jelű, Környezetvédelmi célú informatikai fejlesztések a közigazgatásban (E-környezetvédelem) c. konstrukció a mai napon módosult.
Tovább

Megjelent a KEOP-4.2.0/A kódszámú konstrukció kitöltőprogramja
Értesítjük Tisztelt Pályázóinkat, hogy a KEOP-4.2.0/A kódszámú konstrukció kitöltőprogramja a mai naptól elérhető az NFÜ honlapján.
Tovább

Megjelent a TÁMOP-3.1.5-09/A/1, illetve a TÁMOP-3.1.5-09/A/2 jelű pályázat
Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy megjelent a TÁMOP-3.1.5-09/A/1, illetve TÁMOP- 3.1.5-09/A/2 jelű, "Pedagógusképzések (a pedagógiai kultúra korszerűsítése, pedagógusok új szerepben)" című pályázat.
Tovább

Módosítás a TÁMOP 5.1.3-09/1 kiírásban
Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy a TÁMOP 5.1.3-09/1 számú "Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért" c. konstrukció Szakmai koordináció" című pályázati kiírás dokumentációjában a pályázati útmutató, a pályázati felhívás, valamint több melléklet módosult.
Tovább

EU-pályázat a hátrányos helyzetűek képzésére és foglalkoztatásának támogatására
Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy megjelent a TÁMOP-5.1.1-09/6, illetve TÁMOP- 5.1.1-09/7 jelű, "LHH Kistérségek projektjei - Képzés-foglalkoztatás hátrányos helyzetűeknek" című felhívások teljes dokumentációja.
Tovább

Közlemény a TÁMOP-6.1.2/LHH/09/1 és a TÁMOP-6.1.2/LHH/09/2 című pályázatokhoz
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felhívja a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a TÁMOP- 6.1.2/LHH/09/1 számú és a TÁMOP-6.1.2/LHH/09/2 számú "Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben" című pályázat beadási határideje 2009. október 15. - 2009. november 13-ra módosult.
Tovább

Uniós pályázat a történelmi emlékek gyűjtésére
Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy megjelent a TÁMOP - 3.2.9/B-08/1, illetve a TÁMOP - 3.2.9/B-08/2 jelű, "Audiovizuális emlékgyűjtés" című pályázat.
Tovább

Megjelentek a települési hulladéklerakók rekultivációját támogató pályázati kiírások
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség tájékoztatja a tisztelt Pályázókat, hogy a mai napon megjelentek a Regionális Fejlesztési Programok DAOP-2009-5.2.1.E; ÉAOP-2009-5.1.2.C; KDOP-2009-4.1.1.B; KMOP-2009-3.3.2; NYDOP-2009-4.1.1.C kódszámú, "Hulladékrekultiváció" témájú kiírásai.
Tovább

Aktualizált módszertani útmutatók közlekedési projektek megvalósíthatósági tanulmányai illetve költség-haszon elemzései összeállításához
A KÖZOP IH megbízásából aktualizáltuk a közlekedési tárgyú projektek megvalósíthatósági tanulmányait, illetve költség-haszon elemzései összeállításához szükséges útmutatókat.
Tovább

Megjelentek az egészségügyi infrastruktúra fejlesztés pályázati kiírásai
Az NFÜ értesíti a pályázókat, hogy az "Egészségügyi szolgáltatások fejlesztése / Kistérségi járó beteg szakellátó központok fejlesztése, alap-, járóbeteg szakellátás korszerűsítése" című pályázati kiírások dokumentációját szeptember 30-án közzétette.
Tovább

Eredmények

Újabb, másfél milliárdos uniós szennyvízberuházások indulnak Szombathelyen és térségében
Tovább folytatódnak Szombathely és térségének szennyvízberuházásai annak az 5,7 millió eurós maradványpénznek köszönhetően, amely a tavaly átadott fejlesztések megvalósítása során keletkezett.
Tovább

Korszerű és biztonságosabb vasúti közlekedés Pilis és Albertirsa között
Magyarország a közép-kelet-európai térség meghatározó logisztikai központjává válhat 2013-ra az Új Magyarország Fejlesztési Terv 1700 milliárd forint keretösszegű közlekedésfejlesztési programjával - hangsúlyozta Varju László a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkára a megújult Pilis-Albertirsa vonalszakasz átadásán.
Tovább

Közel 50 milliárdért, uniós támogatással fejleszt vasutat a GYSEV
Magyarország jól teljesít Brüsszelben - eddig öt közlekedési és hat környezetvédelmi nagyprojekt kapott jóváhagyást, 12 döntésre vár.
Tovább

Események

Információs nap a TÁMOP 2.4.3.A-09 pályázathoz kapcsolódóan
Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2009. október 14-én a TÁMOP 2.4.3.A-09 "Atipikus foglalkoztatási formák támogatása" című pályázattal kapcsolatban tájékoztató rendezvényt szervez.
Tovább

Információs nap a TIOP 3.5.1-09/1 pályázathoz kapcsolódóan
Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2009. október 21-én a TIOP 3.5.1-09/1 "TIOP 3.5.1-09/1 - LHH tervezési felhívás" című pályázattal kapcsolatban tájékoztató rendezvényt szervez.
Tovább

A beadható pályázatokat megtekinthetik itt >>>   

   

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Minden jog fenntartva!
Médiaajánlat  -  Impresszum  -  Adatvédelem  -  Oldaltérkép