2400 Dunaújváros, Magyar út 106/b.     Tel.: +36 (25) 510-470     Fax: +36 (25) 510-471     E-mail: info@innopark.hu    
     A legolcsóbb iroda, műhely és terület bérleti díj az Innoparkban.   
   


Ön a

látogató!HÍRLEVÉLHEZ való feljelentkezéshez kattintson IDE.

Aktuális
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség hírlevele 2009/11. szám

Általános hírek
Uniós támogatás a térségi közigazgatási és közszolgáltatási informatikai rendszerek továbbfejlesztésére

Az ÚMFT keretében régiónként 1,5 milliárd forint támogatási keret áll rendelkezésre a közigazgatási és közszolgáltatási informatikai rendszerek továbbfejlesztésére.
Tovább a teljes hírre

Fordított áfával érintett szállítói számlák áfa-tartalmának megelőlegezése

Az NFÜ kezdeményezésére lehetőség nyílott az államháztartás alrendszereibe tartozó kedvezményezettek számára szállítói finanszírozási módban kizárólag fordított áfával érintett számlák esetében a számlák fordított áfa-tartalmának támogató általi előfinanszírozására.
Tovább a teljes hírre

Módosult a végrehajtási rendelet

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2009. október 14-én megjelent a 2262009. X. 14. Kormányrendelet, amely a Svájci-Magyar Együttműködési Program végrehajtási rendjéről szóló 2372008. IX. 26. Kormányrendelet módosításait tartalmazza.
Tovább a teljes hírre

Újra Civil Licit kalapács alatt a civil szervezetek szolgáltatásai

Különleges filmeket felvonultató esélyegyenlőségi filmfesztivállal kiegészülve kerül megrendezésre az idei évben a Civil Licit esélyegyenlőségi árverés 2009. december 3-án. A rendhagyó aukción az előző évhez hasonlóan civil szervezetek bocsátják árverésre azon szolgáltatásaikat, termékeiket, melyek az esélyegyenlőség megteremtését szolgálják. A felkínált szolgáltatásokra vállalatok vezetői licitálhatnak az aukció szabályai szerint.
Tovább a teljes hírre

Pályázati hírek vállalkozások számára
Megjelent a ROP Vállalati tanácsadás című 7 új kiírása

Az NFÜ tájékoztatja a tisztelt pályázókat, hogy a mai napon közzétette a DAOP- 2009 - 1.1.2, DDOP- 2009 - 1.1.2, ÉAOP- 2009 - 1.1.4, , ÉMOP- 2009 - 1.1.2, KDOP- 2009 - 1.4.1, KMOP- 2009 - 1.5.1 és NYDOP- 2009 - 1.2.1 számú Vállalati Tanácsadás című pályázati felhívásait.
Tovább a teljes hírre

Közlemény a ROP üzleti infrastruktúrával kapcsolatos pályázataihoz

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felhívja a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása című pályázati kiírások kitöltőprogramja a mai naptól elérhető az NFÜ honlapján.
Tovább a teljes hírre

Módosulások a GOP 4. prioritás és a KMOP 1.3 intézkedés Új Magyarország Forgóeszköz Hitelprogram pályázati felhívásaiban

Az NFÜ tájékoztatja a tisztelt pályázókat, hogy GOP 4. Új Magyarország Forgóeszköz Hitelprogram pályázatához kapcsolódóan módosultak a program egyes feltételei, a program eddigi működésének tapasztalatai alapján.
Tovább a teljes hírre

Közlemény a TÁMOP 2.3.3.C-0911 jelű pályázathoz

Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy a TÁMOP 2.3.3.C11 jelű, "Munkahelymegőrző támogatás képzéssel kombinálva az 5 főnél kisebb mikrovállalkozásoknak a közép-magyarországi régióban" című pályázathoz kapcsolódó adatlapkitöltő program módosult, Budapesti székhely is kiválasztható.
Tovább a teljes hírre

Pályázati hírek önkormányzatok és civil szervezetek számára
Tájékoztató rendezvény a TIOP 2.2.4 pályázathoz kapcsolódóan

A Strukturális Alapok Programiroda információs napot szervez a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében 2009. október 16-án meghirdetett Struktúraváltoztatást támogató infrastruktúrafejlesztés a fekvőbeteg-szakellátásban című konstrukcióhoz kapcsolódóan. A jelentkezés részleteiről az alábbi dokumentumokban olvashatnak.
Tovább a teljes hírre

Információs nap a TIOP-2.2.5091 jelű pályázathoz

A Strukturális Alapok Programiroda információs napot szervez a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében 2009. október 16-án meghirdetett alábbi pályázattal kapcsolatban:
Tovább a teljes hírre

Információs nap a TÁMOP 5.1.1-096-7 pályázatokhoz kapcsolódóan

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2009. november 18-án a TÁMOP 5.1.1-096-7 LHH Kistérségek projektjei - Képzés-foglalkoztatás hátrányos helyzetűeknek című pályázattal kapcsolatban tájékoztató rendezvényt szervez.
Tovább a teljes hírre

Közlemény a 6.1.0A jelű KEOP pályázathoz

Értesítjük a tisztelt pályázókat, hogy a 2009. 03. 17-én meghirdetett KEOP-2009-6.1.0 jelű, A fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedés mintákat ösztönző kampányok szemléletformálás, informálás, képzés c. konstrukció benyújtásához szükséges kitöltő program módosult a támogatási intenzitás beállításának hibáját javítottuk.
Tovább a teljes hírre

Közlemény a 6.2.0A jelű KEOP pályázathoz

Felhívjuk a tisztelt pályázók figyelmét, hogy a 2009. 03. 23-án meghirdetett KEOP-2009-6.2.0 jelű, Fenntarthatóbb életmódot és fogyasztási lehetőségeket népszerűsítő, terjedésüket elősegítő mintaprojektek c. konstrukció benyújtásához szükséges kitöltő program módosult a támogatási intenzitás beállításának hibáját javítottuk.Kérjük a beadás során az új verziót használják.
Tovább a teljes hírre

Közlemény a KEOP - 3.3.0. jelű pályázathoz

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felhívja a tisztelt pályázók figyelmét, hogy a KEOP -3.3.0. jelű, Az erdei iskola és óvoda hálózat infrastrukturális fejlesztése című pályázatikiírás pályázati útmutató nevű dokumentuma módosult. A pályázati útmutatóhoz két újpénzügyi segédtábla is tartozik.
Tovább a teljes hírre

Közlemény a DDOP közoktatási infrastruktúra fejlesztése pályázati kiírásokról

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség értesíti a tisztelt Pályázókat, hogy a DDOP keretében az Integrált kis- és mikrotérségi oktatási hálózatok és központjaik fejlesztése és az Integrált kis- és mikrotérségi oktatási hálózatok és központjaik fejlesztése az LHH 33 kistérségekben című pályázati kiíráshoz tartozó Pályázati Útmutató alábbi részei pontosításra kerültek:
Tovább a teljes hírre

Egész hírlevél megtekintése
   

   

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Minden jog fenntartva!
Médiaajánlat  -  Impresszum  -  Adatvédelem  -  Oldaltérkép